Seinällä, otelaudalla ja renkailla.

Tässäpä muutamia otoksia kuvauksista Boulderkeskuksella Pasilassa. Olipahan mainiot kuvaukset. Valaistus tuotti mielenkiintoisia haasteita ja toisinaan sai kiipeillä seinillä itsekin löytääkseen sopivan kuvauspaikan. Äärimmäisen virkistävä ja hyvän fiiliksen sessio kuitenkin. Suuret kiitokset mallina toimineelle Niinille ja kiitokset myös Boulderkeskukselle sekä sen porukalle.

BadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoBadRiverPhotoN-82BadRiverPhoto

Kuukkeli

Huhtikuussa pääsin käymään pohjoisessa. Hitusen yli kaksi viikkoahan siellä lopulta vierähti. Kuvausjuttuja oli tarkoitus tehdä enemmänkin, mutta enimmäkseen kuvaukset hoituivat muun touhun ohessa. Kamera kulki kuitenkin mukana jokaisella retkellä. Kuukkeli oli uskollinen ystävä useammallakin taukopaikalla, joten sitäpä sitten innostuin myös kuvaamaan. Ilmeikäs ja kovin kesy lintu on kuukkeli. Toisinaan kuukkelin saa myös vastaamaan, kun osaa viheltää oikealla tavalla. Erään uskomuksen mukaan kuukkelit ovat kuolleita metsätyömiehiä ja sen vuoksi niille tulisi jättää ruokaa tulistelupaikoille. Lähes jokaisella kerralla kuukkelin tavatessa tulee itsekin jotain kuukkelille jätettyä.

Tässäpä muutama kuva tästä  retkeilijän ystävästä.

BadRiverPhoto h-22 h-21 h-24 h-25 h-23 h-29 h-28 BadRiverPhoto

Ompelimossa

Ennen joulua ehdin kuvaamaan ompelimoon. Jostakin syystä minua kiehtovat kovasti vanhat koneet ja laitteet. Niistä huokuu yleensä jonkinlainen jämäkkyys ja vahvuus, vaikka joskus olisivatkin siroja ja pieniä. Ovat siis vastakohta kertakäyttörojuille ja sitäpä arvostan. Ja vaikka kone tai laite ei olisikaan vanha, on siitä yleensä jollakin tavalla aistittavissa laatu ja kestävyys, jos näitä ominaisuuksia kyseisestä laitteesta löytyy.
Koneiden ja laitteiden ihastelun lisäksi on todella kiehtovaa seurata käsityöläisen työskentelyä. Ihan parasta nähdä, että jollakin on taito tehdä niin hienoja juttuja ja vieläpä elättää sillä itsensä.
Mutta tässäpä muutama kuva ompelukoneista. Jotkin näistä vielä siis käytössä ja jollekin on annettu edustusrooli liikkeen ikkunassa.

VuoVe (1 of 1) VuoVe (1 of 1)-8

VuoVe (1 of 1)-9VuoVe (1 of 1)-12

VuoVe (1 of 1)-7VuoVe (1 of 1)-5

 

VuoVe (1 of 1)-13

Vanhankaupunginkoskella

Tänään olisi nukuttanut oikeinkin hyvin aamulla, mutta päätin kuitenkin könytä ylös kohtuullisen aikaisin. Ajatuksena oli mennä koiran kanssa Vanhankaupunginkoskelle kuvaamaan ja sinnehän me menimme. Hiljainen aamu eikä juurikaan ihmisiä liikkeellä. Muutama kuntoilija osui kanssamme samalle polulle.

Kuvaamisfiilis on ollut nyt jonkin aikaa oikeinkin mainio ja tuntuu, että saapi taas pitkästä aikaa jotain aikaan. Tällä kertaa tuli muutamia kohtuullisia ruutuja ja yksi hätäinen sattumasommittelu, joka on löydettävissä BadRiverPhoton fb-sivuilta. Totesin taas lumessa kontatessa, että pittää oikeasti jossain vaiheessa väsätä jonkinlaiset polvisuojat/-lämmittimet. Ei ne nyt jalat ihan jäätyneet, mutta oispa siinä jotakin hyvä polvilla olla suojana. Mahtavaa kuitenkin, että on lunta. Eipä sitä jokunen hetki sitten olisi vielä uskonut, että tänne Helsinkiinkin sitä vielä saadaan. Alla muutama otos tältä päivältä.

Today I went to photograph to the Vanhankaupunginkoski in the morning. I was tired, but I decided to walk there with my dog. It was very quiet and I only saw few other people. I got a couple of pretty ok photos and one lucky shot with nice timing which you can see on BadRiverPhoto’s Facebook page.

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto
Erityisavustajalla meinas käydä aika vähän pitkäksi. Odotellessaan tonki jotain lumen alta.

Yhdeksi viikonlopuksi lunta ja hetipä tietysti pihalle kuvaamaan

Täällä eteläisessä Suomessa ei ihan hirveästi ole tänä talvena saatu lumesta nauttia. Eräänä viikonloppuna kuitenkin lunta sitten saatiin Helsinkiinkin asti ja ihan vieläpä oikealla hetkellä kuvauksia ajatellen.

Alla muutamia kuvia ja lisää löydätte täältä.

Juuri_lifestyle (1 of 1) Juuri_lifestyle (1 of 1)-17   Juuri_lifestyle (1 of 1)-4 Juuri_lifestyle (1 of 1)-3 Juuri_lifestyle (1 of 1)-6

 

 

Sateisena päivänä – On a rainy day

Meillä on ollut tapana lähteä säästä riippumatta ulos, jos vain sellainen fiilis. Könyttiin taas yhtenä iltana liikkeelle vesisateessa. Odottelimme pahimman sateen autossa ja sen jälkeen siirsimme kiireesti yöpymistarpeet autiotupaan. Yöllä muiden nukkuessa siirryin rantaan kuvaamaan. Tuuli sopivasta ja tihkutti enää ihan pienesti, joten asetuin kameran ja jalustan kanssa istumaan. Ihan sellaista kuvasarjaa ei syntynyt kuin odotin, mutta alla olevasta kuvasta jostain syystä pidän.

Whether it rains or shines we go out if we feel like it. Once again we went out on a rainy day. When others were asleep, I went to the beach to take few photos. The wind was fine and there was only weak rain left. So I sat down with my camera and tripod. I didn’t get the kind of series of photos that I wanted but for some reason I like the photo below.

BadRiverPhoto

0.49.46 am

Oi innostus! Ouuu enthusiasm!

Hetken aikaa on taas ollut kuvausinto hieman hakusessa. Nyt muutamat uudet kuviot ovat palautelleet taas intoa takaisin. Kohtapa myös päästään reissuun, josta taatusti irtoaa uutta kuvaa parhaassa mahdollisessa ympäristössä.
Toisinaan kannattaa myös kesken kuvausten rymytä jonnekin muualle itse kuvauspaikalta ja kuvata jotain ihan muuta kuin oli tarkoitus kuvata. Näin myös syntyi alla oleva kuva.

For a while I lost my enthusiasm for photographing. But now I got it back because of few new projects. And there’s also one trip coming, where I’m surely gonna get some new photos at the best possible environment.
Sometimes during shooting it’s worth to go away from the original place and shoot something completely different than you planned. And here’s the result.

 
BadRiverPhoto

Sivut päivityksessä! Site update!

Vanhat sivut alkoivat ärsyttämään, joten uudet sivut työn alla. Sillä välin voit halutessasi käydä katsomassa kuvia täältä.
Old pages looked boring, so I have to start make new ones. If you want, you can visit on my web gallery.

Sere (1 of 1)-3