Vanhankaupunginkoskella

Tänään olisi nukuttanut oikeinkin hyvin aamulla, mutta päätin kuitenkin könytä ylös kohtuullisen aikaisin. Ajatuksena oli mennä koiran kanssa Vanhankaupunginkoskelle kuvaamaan ja sinnehän me menimme. Hiljainen aamu eikä juurikaan ihmisiä liikkeellä. Muutama kuntoilija osui kanssamme samalle polulle.

Kuvaamisfiilis on ollut nyt jonkin aikaa oikeinkin mainio ja tuntuu, että saapi taas pitkästä aikaa jotain aikaan. Tällä kertaa tuli muutamia kohtuullisia ruutuja ja yksi hätäinen sattumasommittelu, joka on löydettävissä BadRiverPhoton fb-sivuilta. Totesin taas lumessa kontatessa, että pittää oikeasti jossain vaiheessa väsätä jonkinlaiset polvisuojat/-lämmittimet. Ei ne nyt jalat ihan jäätyneet, mutta oispa siinä jotakin hyvä polvilla olla suojana. Mahtavaa kuitenkin, että on lunta. Eipä sitä jokunen hetki sitten olisi vielä uskonut, että tänne Helsinkiinkin sitä vielä saadaan. Alla muutama otos tältä päivältä.

Today I went to photograph to the Vanhankaupunginkoski in the morning. I was tired, but I decided to walk there with my dog. It was very quiet and I only saw few other people. I got a couple of pretty ok photos and one lucky shot with nice timing which you can see on BadRiverPhoto’s Facebook page.

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto

BadRiverPhoto
Erityisavustajalla meinas käydä aika vähän pitkäksi. Odotellessaan tonki jotain lumen alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>